Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Дитинства яскраві кольори

Свято миру і дитинства
Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,
Краще квітів всіх на світі.
1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний День захисту дітей. Цього погожого сонячного дня працівники районної бібліотеки для дітей на вулиці провели літературно-музичне свято «Дитинства яскраві кольори». Учасниками дійства були учні літнього табору відпочинку.
Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей день. Сьогодні діти не просто відпочивали, а робили це активно. Вони брали участь у конкурсі пісень та віршів, веселій вікторині, рухливих іграх: «Сова», «Червона шапочка», «Їстівне-неїстівне», «Я знаю п’ять…», «Командні змагання».
Що треба для щастя й усмішки дитини?
Щоб сонце ласкаве нас гріло щодня.
Оселя затишна і чуйна родина,
І мамина пісня щоб завжди жила…
На святі лунали пісні: «Планета дитинства», «Ми за мир», «Пісня про канікули», «Щасливе дитинство». Була організована виставка дитячих малюнків «Світ дитинства».
Наймолодші діти мали змогу відпочити на килимку, погратися іграшками, ознайомитися з журналами, які надходять до бібліотеки.
На закінчення свята відбувся флешмоб «За щасливе дитинство».
Ведучі побажали всім дітям дитинства щасливого, сонечка манливого, радості в житті та удачі на путі.
Всі діти отримали солодощі, за які подбали підприємець Міндер Лариса Луківна, голова фермерського господарства «ХАН-КО» Костючик Петро Семенович  смт Стара Вижівка.
Допомогу у проведенні свята надав районний центр соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар