Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 26 березня 2013 р.

Посвята в читачі "У мандри запрошують книги"

  19-20 березня 2013 року в Старовижівській районній бібліотеці для дітей відбулося свято посвяти в читачі для учнів 1-х класів "У мандри запрошують книги".
  На святі були присутні казкові герої. Першою на свято завітала Баба Яга, яка шукала Буратіно, щоб забрати у нього чарівного ключика.

  Наступними гостями свята були Гномик Андрусик та Незнайко. Гномик Андрусик розповів своєму другові та дітям, що таке бібліотека і чому потрібно читати книги.

    Завітала на свято Королева Книга. Вона привітала всіх зі святом і познайомила зі всіма жителями свого королівства - книгами. Одна із них завітала на свято. А за нею слідом прибіг хлопчик. Книжечка жалілася королеві, що її пошматував і вимазав хлопчик. Тоді королева вручила хлопчику правила поводження з книжкою. Він прочитав їх вголос для всіх дітей, щоб вони їх запам'ятали та виконували.
 



  З золотим ключиком в руках на свято прибіг Буратіно, який втік від Баби Яги і приніс чарівного
ключика Королеві Книги. Вона подякувала Буратіно та вручила ключика бібліотекарю, який відкриватиме двері в чарівний світ книжкового царства. Тоді Королева зачитала обіцянку юного читача, а діти пообіцяли виконувати її.



Немає коментарів:

Дописати коментар