Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 20 квітня 2015 р.

Мій улюблений казкар

         16 квітня в районній бібліотеці для дітей з учнями 4-А класу була проведена літературна гра «Мій улюблений казкар».
2 квітня 2015 року виповнилося 210 років від дня народження Ганса Крістіана Андерсена – данського письменника і поета, автора всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих: «Гидке каченя», «Снігова королева», «Принцеса на горошині» та багато інших. Його казки перекладені більш ніж 150 мовами світу, вони стали основою для численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок.
За видатний внесок у дитячу літературу найкращим письменникам і художникам-ілюстраторам дитячої книги вручають премію ім. Г.К.Андерсена. Премія вручається 2 квітня, в день народження видатного данського казкаря. Для авторів дитячої літератури премія Андерсена є найпрестижнішою літературною нагородою.
Літературна гра складалася з десяти конкурсів. Участь в ній взяли команди хлопців і дівчат. Розпочалася гра конкурсом «Сторінками творів великого казкаря» в якому діти відгадували назви казок видатного автора.
Цікавими були також конкурси: «Зоряна година», «Портрети героїв», «Зоровий конкурс», «Бюро знахідок» та інші.



Перемогу здобула команда дівчат.
       Діти в процесі гри закріпили свої знання по дитячій літературі, згадали свої улюблені казки, цікаво і змістовно провели час.

Немає коментарів:

Дописати коментар