Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 12 травня 2015 р.

Мамо, вічна і кохана

     В останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, ми відзначаємо надзвичайно світле свято – День матері.

     Мама… Це перше слово, яке ми вимовили. Мама – це те слово, яке ми найчастіше промовляємо у хвилини страждання і горя. Матерів мільйони. І кожна несе в серці любов. Кожен скаже: «Найкраща мама – моя, бо безмежна її ніжність».


     «Мамо, вічна і кохана» під такою назвою пройшло засідання клубу «Берегиня». На свято діти запросили своїх матерів. Найласкавіші, найніжніші слова звучали у цей день для мам.
Матінко, мамо, нене, ненько… Що є святішого за ці слова? У всі часи її звеличували, обожнювали, бо від малечку і протягом багатьох літ супроводжують нас у житті її ніжна ласка, любов і турбота.

     
     На святі прозвучали пісні: «Мамині долоні» у виконанні Черняк Богдани, «Світлиця» у виконанні тата, Недзельського Вячеслава Івановича, а також Марійка Недзельська з татом виконали пісню «Спасибі вам, мамо».


       Класний керівник Малиш Зінаїда Миколаївна зачитувала твори дітей, які вони написали напередодні свята про свою маму, а мами повинні були по опису впізнати себе.


      На завершення свята діти дарували матерям квіти і подарунки, зроблені своїми руками і пригощалися солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар