Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 24 березня 2016 р.

Посвята в читачі

   21, 22 березня в районній дитячій бібліотеці  для учнів 1-х класів було проведено театралізоване літературне свято "Посвята в читачі".
    Діти з великим задоволенням артистично відображали образи казкових героїв: Баби-Яги, Королеви Книги, Книжечки, Буратіно та інших.
     Першою на свято прибула Баба-Яга. Вона шукала Буратіно і хотіла забрати у нього чарівний ключик, щоб він не зміг подарувати його дітям, бо тоді діти будуть багато читати, багато знати,  а Баба-Яга цього не хоче. Але їй не вдалося спіймати Буратіно.
     Другою на свято завітала Королева Книга. Вона познайомила дітей із своїми мешканцями книгами і всіма жителями свого королівства.
      За королевою пришкутильгала обшарпана книжка. Вона жалілася, що її такою зробив один хлопчик, він її бив, рвав, зовсім не беріг, а вона терпіла, терпіла і вирішила від нього втекти. Аж тут з'явився і хлопчик, він хотів забрати книжечку додому, але вона не захотіла йти з ним.
    Королева Книга зачитала правила поводження з книжкою, хлопчик пообіцяв більше не ображати книжечки, а любити її і берегти. Буратіно приніс дітям чарівний ключик і віддав його Королеві.
       Діти вивчили обіцянку юного читача і стали читачами дитячої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар