Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 17 травня 2018 р.

Лідер читання

  16 травня в читальному залі районної бібліотеки для дітей відбувся районний  конкурс "Лідер читання", серед учнів 7 класів.
  Метою конкурсу було заохочення дітей до систематичного читання та підвищення ролі книги серед підростаючого покоління.
 На свято були запрошені: начальник відділу культури районної державної адміністрації Світлана Петрівна Назарук; письменниця, поетеса, член національної спілки журналістів України Олена Іванівна Чабан; представники фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" в Старовижівському районі Оксана Вікторівна Бєлкіна і Федчук Микола Павлович; директор Старовижівської централізованої  бібліотечної системи Ольга Іванівна Гаврилюк.
  Кращі читачі району представили на розгляд журі свій читацький щоденник та розповіли про улюблену книгу, яка не входить до шкільної програми.
  Учні цікаво та захоплююче розповідали про героїв із прочитаних книг волинських, сучасних українських та зарубіжних авторів.
    Переможцями стали:
  I місце  -  Чикун Марія с.Кримне;
  II місце  -  Неділя Юлія с.Стара Гута;
  III місце  -  Ковальчук Віталій с.Соколище.
  Всіх учасників конкурсу було нагороджено грамотами, похвальними листами та книгами.
  Для любителів книги чекав солодкий стіл.
  Захід пройшов при фінансовій підтримці фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", підприємців селища Стара Вижівка: Хлопук Ніни Трохимівни, Гвязди Вікторії Петрівни, Дубік Віталіни Вікторівни, Мікоян Людмили Володимирівни та Дубаса Олександра Володимировича з міста Луцька.

Немає коментарів:

Дописати коментар