Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 4 березня 2019 р.

Комп’ютер та інтернет: за і проти


В районній бібліотеці для дітей з членами клубу «Кругозір» була проведена година спілкування «Комп’ютер та інтернет: за і проти».
Сьогодні комп’ютером нікого не здивуєш, він міцно ввійшов в наше життя та життя наших дітей. Стало навіть модно, щоб комп’ютер з’являвся у дитини якомога раніше.
Комп’ютер розширює можливості дитини до ознайомлення з навколишнім світом, слугує потужним технічним засобом навчання. Використання комп’ютера уможливлює почуття дитиною себе як активного суб’єкта пізнавальної діяльності.
Комп’ютер може бути небезпечним. Адже він – джерело електромагнітного випромінювання, але при дотриманні санітарних норм все буде гаразд.
Кожен п’ятий користувач Інтернету тією чи іншою мірою страждає від комп’ютерної залежності.
Найбільш незахищені, як завжди – діти та підлітки.
Десятки тисяч хлопців і дівчат заради віртуального світу кидають навчання, втрачають друзів, конфліктують із батьками.
Підлітки починають прогулювати заняття, брешуть, занадто швидко роблять домашнє завдання, щоб потім сісти за комп’ютер. У віртуальній реальності вони забувають про час, шалено радіють своїм віртуальним перемогам, і бурхливо переживають невдачі.
Члени клубу висловлювали своє ставлення до комп’ютерних ігор, спілкування в інтернеті та як стати грамотним користувачем, а не «чайником».
На закінчення Поліщук Олександра та Вавринюк Дарія розіграли сценку «Інтернет – це сила».

Немає коментарів:

Дописати коментар