Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 12 грудня 2016 р.

На захист рідної землі

       9 грудня в районній бібліотеці для дітей відбувся літературний вечір "На захист рідної землі" присвячений воїнам, які захищають незалежність нашої держави.
          На захід були запрошені учні 5-А класу.
     Учасники вечора, учні 7-А класу, декламували вірші про захисників, воїнів мужніх, сміливих, хоробрих, які не шкодуючи власного життя, захищають неньку Україну. Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які повертають поранених з того світу, волонтери, на плечах яких тримається наша армія.
Багато синів нашого району пішли виконувати свій обов'язок перед Батьківщиною. Вони з гідністю несли і несуть бойову службу в лавах Збройних сил України.
Війна несе незліченні втрати. Наш район втратив також своїх синів на Сході. У пам'яті земляків ці хлопці залишаться мужніми героями, які з честю виконали головний обов'язок чоловіків - захист рідної землі. Присутні вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.
На вечорі звучали пісні, та демонструвалися відеоролики про Україну.

У читальному залі створена тематична поличка "Ми пишаємось подвигом наших героїв".
Сьогодні нам треба гуртуватися, допомагати один одному і державі. Будьмо мужніми, збережімо державу.
Україна — мирна держава, українці — толерантні, ввічливі люди, які з повагою ставляться до кожної нації і мови! Ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.



Немає коментарів:

Дописати коментар